Translate

4 апреля 2022 г.

Это "демилитаризация" или "денацификация" Украины ? Коровки - нацики


 Був розкішний бізнес на Харківщині.

Страшно писати «був».
Фірма «Агромол фест» на Харківщині - круте молочне виробництво. Прекрасна команда фахівців, красуні-корівки.
SMM взагалі пісня — їхні сторінки в інстаграм і ютуб давно були в мене в закладках. Як класний кейс, як треба просувати продукцію.
Команда зняла шикарні вірусні ролики на свою версію Go_A Шум та оригінально підтримала нашу збірну на чемпіонаті світу із футболу.
Розкішний бородань в тату на ютубі регулярно давав новий рецепт на основі продукції бренду…
Більше того — підприємство стало туристичним магнітом, запис на нього був постійно. Онлайн-доставка збільшилась у 8 разів… Але…

Що зробили орки?
Розбили ферму. Знищили корів. Поодинокі вцілілі блукають між вирвами. Десятки лежать у корівнику мертві з телятками. Їх спеціально розстріляли. Воюють не просто з харків’янами. Воюють із тими, хто давав молоко, сметану, йогурти.

Был роскошный бизнес в Харьковской области.
Страшно писать "был".
Фирма «Агромол фест» в Харьковской области - крутое молочное производство. Прекрасная команда специалистов, красавицы-коровки.
SMM вообще песня – их страницы в инстаграммах и ютубах давно были у меня в закладках. Как классный кейс, как нужно продвигать продукцию.
Команда сняла шикарные вирусные ролики на свою версию Go_A Шум и поддержала нашу сборную на чемпионате мира по футболу.
Роскошный бородач в тату на ютубе регулярно давал новый рецепт на основе продукции бренда.
Более того, предприятие стало туристическим магнитом, запись на него была постоянно. Онлайн-доставка увеличилась в 8 раз… Но…

Что сделали орки?
Разбили ферму. Уничтожили коров. Одинокие уцелевшие бродят между воронками. Десятки лежат в коровнике мертвые с телятками. Их специально расстреляли. Воюют не просто с харьковчанами. Сражаются с теми, кто давал молоко, сметану, йогурты.

Комментариев нет: