Translate

13 марта 2022 г.

Бои за столицу

 Друзі, мій особистий погляд на ситуацію. Ділюсь тим, що бачив.

В околицях Києва наша армія розбила великі скупчення ворога і вони перегрупувались у невеликі групи. Їхні наступи мають більше локальний характер. Нові колони, які їдуть з росії для підкріплення, просто не доїжджають. Особовий склад кацапів дуже деморалізований. Відсутність координації і зв’язку призводить до хаосу. Їм важко через холод і недоїдання. Найбільше їх паралізує наш спротив і розповіді між собою про кількість втрат.
Чітко відчувається, що останніх декілька днів наступ ворога змінився. Більше активізувалась артилерія і ракетні удари, активно обстрілюються села і містечка в околицях столиці.
А тепер просто по-народному. Ці придуркуваті кацапи можуть хоч кіл на голові тесати. Їм нічого не вийде. Київ має такий обронний редут, що для них це буде безкінечна дорога в пекло. Засобів нам вистачить, щоб всю цю наволоч перетворити на попіл. А ще у нас є «арта», яка так дає їм просратись, що під ними земля горить.
Ей йрашисти, краще вже застріліться, так буде менше боліти.
Звичайно, що розслаблятись не можна, бо загроза подальшого наступу на столицю і надалі залишається. Київ для них пріоритетна ціль.
Владимир Парасюк
По інших напрямках нічого сказати не можу, але наша армія б’ється, як леви. Як би складно не було, ми вистоїмо. От побачите!

Комментариев нет: