Translate

2 февраля 2015 г.


Він пішов як справжній митець...
КИЇВ. 2 лютого. УНН. Сьогодні в дорожньо-транспортній пригоді загинув відомий український співак, лідер гурту "Скрябін". Про це УНН повідомили у прес-службі ДАІ МВС України.
За попередніми даними, близько 8-ї години 20 хвилин, у Криворізькому районі, біля села Лозоватка, сталося зіткнення позашляховика, в якому знаходився співак, та вантажівки.
http://www.unn.com.ua/uk/news/1432752-u-dtp-na-dnipropetrovschini-zaginuv-kuzma-skryabin    Начальник Державтоінспекції України Анатолій Сіренко заявив про те, що Toyota Кузьми зіткнулася з вантажівкою, що перевозила молоко. Удар був такої сили, що молоковоз винесло у кювет, а автомобіль співака сильно постраждав. Читайте також: Кузьма "Скрябін" в останньому інтерв'ю для 1+1 розповідав, як бореться з депресією "Сталося зіткнення машини Toyota Sequoia з "Газ-53 ", який перевозив молоко. Це було зустрічне зіткнення. Орієнтовно посередині проїжджої частини. Обставини з'ясовуються. Удар був дуже великої сили, вантажний автомобіль знаходиться в кюветі. Дуже сильно постраждала машина Кузьми", - сказав Сіренко в ефірі "112 каналу". Як повідомлялося раніше, Кузьма розбився у ДТП дорогою з концерту у Кривому Розі на честь 25-річчя гурту "Скрябін".
Більше читайте тут: http://tsn.ua/…/stali-vidomi-podrobici-tragichnoyi-dtp-v-ya…

Комментариев нет: